Schrijver en docent creatief schrijven
 
Theone Tekst

Wie

Theone Joostensz, schrijver en docent

Hou je van schrijven, maar komt het er niet van?

Want geen tijd, geen zin, geen inspiratie, er zijn belangrijker dingen in het leven… Geloof me, ik ken élk excuus om het schrijven op de lange baan te schuiven.

Wat jij nodig hebt…

….is een vriendelijke stok achter de deur. Iemand die met verrassende opdrachten jouw schrijfzin prikkelt zodat je creativiteit (weer) gaat stromen. Die je uitnodigt om ook eens van je gebaande schrijfpaadjes af te wijken. Én die je deadlines stelt.

Laat mij die stok zijn!

Gun jezelf wat je het liefst wilt doen: lekker schrijven! Of het nu maandelijks is in mijn schrijfcafé, wekelijks of tweewekelijks tijdens een schrijfcursus. Binnenkort staat er weer van alles op stapel!

Workshops op maat

Ben je op zoek naar een workshop creatief schrijven op maat? Bijvoorbeeld voor een specifieke doelgroep, over een bepaald thema of voor een speciale gelegenheid? Mail, bel of app (06 18 16 58 58) om te overleggen of kom met me in contact via Facebook, Twitter of LinkedIn.

Wie ben ik dan wel?

Afgestudeerd in de Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, tegenwoordig Radboud Universiteit. Opgeleid als docent creatief schrijven bij Dactylus in Amersfoort. (Levens)verhalenschrijver en interviewer. Een typische stier, maar niet altijd.

Oja, en gek op mijn man en stiefkinderen.