Theone Tekst

Zomerschrijfworkshops: Leven in de tuin

vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus

Wroet jij elke zaterdag met je vingers in de aarde of lig je liever lui in je hangmat? Is jouw tuin een rustgevende oase, een woeste jungle, een speelparadijs voor kinderen of heb je een aardappelveld achter je huis? En wat zegt jouw tuin over jouzelf?

Tuinen maken ook verhalen los bij degenen die zich erin bevinden: wat wordt er ’s nachts gekonkelfoesd achter de hortensia’s? Welke wereld houdt zich verborgen onder het rimpelloze oppervlak van de vijver? En wie ontmoet je als je verdwaalt in de kornoelje?

Kom het ontdekken op vrijdag 26 augustus van 14.00 tot 17.00 uur of op zaterdag 27 augustus van 10.00 tot 13.00 uur. We gaan readymades en verhalen maken rondom het thema ‘Leven in de tuin’. Je hebt daar geen groene vingers of schrijfervaring voor nodig. En ook geen tuin, eigenlijk. Ik zorg voor leuke opdrachten die je creativiteit laten stromen, én voor een lekkere high tea. Wacht niet te lang met aanmelden, er is beperkt plek!

Alles nog even op een rijtje:

Wanneer: vrijdag 26 augustus van 14.00 – 17.00 uur en zaterdag 27 augustus van 10.00 – 13.00 uur. Let op: ik geef beide dagen dezelfde workshop.
Waar: Lisdodde 12 in Leek
Voor wie: Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen; schrijfervaring is niet nodig.
Kosten: 30 euro, inclusief high tea, voorafgaand aan de workshop te voldoen. Neem je zelf een fijne pen en schrijfboekje of schrift mee?
Vragen of je aanmelden? Stuur een mailtje naar theone@theonetekst.nl