Theone Tekst

Maandelijks schrijfcafé

Heb je wel schrijfzin, maar ontbreekt het je aan inspiratie? Vind je het gezellig om in een groep te schrijven? Schuif dan eens aan in het schrijfcafé! Schrijfervaring is niet nodig; iedereen die van schrijven houdt, is welkom.

Wat gaan we doen?

Aan de hand van gerichte opdrachten rondom een bepaald thema kom je op ideeën om te gaan schrijven. Dat kan een gedicht zijn, een column, een kort verhaal; als je wilt, lees je aan het eind voor wat je hebt geschreven. Het is altijd verrassend en inspirerend om te horen hoe verschillend iedereen met dezelfde opdracht heeft gewerkt.

Hoe meld ik me aan?

De schrijfcafés zijn los van elkaar te volgen, en je beslist per keer of je mee wilt doen. Je zit dus niet ‘vast’ aan de hele reeks. Heb je je opgegeven voor een schrijfcafé en mocht je onverhoopt toch niet mee kunnen doen of spreekt het thema je niet aan? Geen nood: laat het me even weten, dan kan ik op zoek naar iemand die jouw plekje wil innemen. Je bent me niets verplicht: niet meedoen = niet betalen.

Alles nog even op een rijtje:

Een paar weken van tevoren maak ik de datum en het thema van het volgende schrijfcafé bekend. Je beslist per keer of je wel of niet meedoet. De data voor de komende maanden zijn inmiddels bekend:

zondag 18 september 2022, thema: Van buiten naar binnen (geweest)
zondag 16 oktober 2022, thema: Wat een beestenbende! (nog een paar plekjes)
zondag 27 november 2022, thema:
zondag 18 december 2022

LET OP: In de maanden juli & augustus is er geen schrijfcafé.

Tijd: van 14.00 uur tot 16.00 uur
Kosten: €15,- per keer. Je betaalt achteraf contant (graag gepast) of via tikkie. Koffie, thee, water en lekkers zijn bij de prijs inbegrepen. Zorg je zelf voor een fijne pen en een schrijfboekje?
Waar: Lisdodde 12 in Leek
Aanmelden: Er is plek voor een beperkt aantal schrijvers, dus aanmelden is noodzakelijk. Mail naar theone@theonetekst.nl of bel 06 18 16 58 58.