Cursussen/workshops


Minicursus ‘Schrijven over je leven’ (vol)
28 mei, 4 en 11 juni

Je leven is een onuitputtelijke inspiratiebron, je kunt schrijven waarover je maar wilt. En dat is nou net het probleem. Waar moet je over schrijven? En wat als je je niet meer precies herinnert hoe iets ging? De minicursus ‘Schrijven over je leven’ is speciaal voor mensen die over hun eigen leven willen schrijven, of over het leven van een (dierbare) ander.

Zomerschrijfworkshops (nog plek)
woensdagmiddag 7 en 14 augustus

Ga je niet op vakantie deze zomer? Kom dan met mij mee op schrijfreis! Twee woensdagmiddagen van 13.30 tot 16.00 uur lekker schrijven onder het genot van thee (of koffie) en koekjes; hoe klinkt dat? Niet teveel theorie (een beetje maar) en vooral heel veel schrijfplezier!

Basiscursus Creatief Schrijven (nog plek)
6 maandagavonden in september en oktober

Lijkt het je leuk om verhalen of gedichten te schrijven, maar weet je niet goed waar te beginnen? Doe dan mee met de Basiscursus Creatief Schrijven en ontdek jouw eigen, unieke schrijfstem!
Meld je gelijk aan.

Vervolgcursus Creatief Schrijven (nog plek)
8 woensdagavonden in september, oktober en november 2019

Schrijf je verhalen en gedichten en wil je je teksten verbeteren? Zoek je naar nieuwe vormen van inspiratie? Sta je open voor opbouwende feedback? Dan is de Vervolgcursus Creatief Schrijven echt wat voor jou! Meld je gelijk aan.