Cursussen/workshops

Cursus columns en blogs schrijven:
10 en 24 februari, 9 en 23 maart, 6 en 20 april

Een pittige column schrijven of een grappige blogtekst? Overtuigende columns en blogs schrijven leer je door het veel te doen, andere columnisten en bloggers te lezen én feedback te geven en te ontvangen. Waar haal je ideeën vandaan? Hoe bouw je je tekst op? Wat is een goede uitsmijter? Meld je gelijk aan.

Samen op weg naar Pasen: NOG 2 PLEKJES
Workshops poëzie schrijven
18 en 25 maart 2020

Een nieuw begin, lente, bezinning, samen zijn met familie; wat betekent Pasen voor jou? Welke beelden, geluiden en verhalen komen boven? En hoe geef je daar betekenisvolle woorden aan? Tijdens deze poëzieworkshops leer je dit stap voor stap. Schrijfervaring is niet nodig, je aanmelden kan hier.

Creatief Schrijven 1 (basiscursus): NOG VOLOP PLEK
18 en 25 mei, 8, 15, 22, 29 juni 2020

Lijkt het je leuk om verhalen of gedichten te schrijven, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Doe dan mee met de basiscursus Creatief Schrijven 1 en ontdek jouw eigen, unieke schrijfstem! Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde schrijvers. Meld je gelijk aan.

Creatief Schrijven 2 (vervolgcursus): NOG 9 PLEKKEN
28 september, 5, 12, 26 oktober, 2 en 9 november 2020

Heb je Creatief Schrijven 1 gevolgd en smaakte dat naar meer? Geef je dan op voor de vervolgcursus Creatief Schrijven 2. De vervolgcursus is ook geschikt voor mensen die gewend zijn om te schrijven en om feedback op geschreven teksten te geven en te ontvangen.